Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


🍆Bakłażany symbol kuchni sycylijskie. Moja teściowa pochodzi z okolic Frosinone (potocznie się mòwić Ciociara).Tak robi te bakłażany i podała mi przepis.Są przepyszne i proste w wykonaniu.

▶️SUBSKRYBUJ Z🔔
https://www.youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw

▶️ZOSTAW LIKE👍

▶️ZOSTAW KOMENTARZ

❤❤❤DZIĘKI ZA SUBA I LIKE

🙂KUCHNIĘ WŁOSKĄ POZNAŁAM PRACUJĄC KILKANAŚCIE LAT W RESTAURACJACH W SAMYM CENTRUM RZYMU.
🙂Teraz gotuję dla męża Włocha i dla Ciebie.

⤵️⤵️⤵️
Składniki na 2 osoby lub 4 osoby
2 bakłażany
1 pęczek pietruszki
1 ząbek czosnku
200 ml sosu pomidorowego
3 łyżki oleju rzepakowego
Dusimy ,aż będą miękkie pod przykryciem około 40 minut.
⚠️Bakłażanów surowych się nie je .

❤▶️Zobacz przepisy z bakłażanem i z mojej playlisty.
❇‼‼dania z bakłażanemi

❇‼‼chleb przepisy

❇‼‼ciasta mieszane lyżką

❇‼‼spaghetti na ròżne sposoby

❇‼‼desery

‼❇‼❇jak zrobić sok malinowy

‼‼‼Polecam

▶️PIZZA na Dzień Matki

▶️sernik na zimno na Dzień Matki

▶️jogurtowiec z owocami i galaretką

▶️truskawki w czekoladzie

▶️‼pomidory faszerowane tuńczykiem

‼❇SUPER sałatka z bobem i ziemniakami

‼❇‼salatka ryzowa

▶️‼suròwka z rzodkiewki

‼‼‼‼kruche ciasto ze śliwkami

🎥🎥🎥FILMY UKAZUJĄ SIĘ 3 RAZY W TYGODNIU

▶️INSTAGRAM – Mangiare u Ewki
▶️FACEBOOK.Ciao.kuchnia ewki

▶️SMAKER.PL -mangiare

BUON APPETITO !

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments