Ciao.Sorbet arbuzowy🍧 przygotujesz w 10minut.🇮🇪 Sorbetto di cocomero fai in 10 minuti.
Ingredienti dopo la lingua polacca.
Jesteś na kanale kuchni włoskiej Mangiare u Ewki
mangiare-jeść
SUBSKRYBUJ MÓJ KANAŁ
ZAZNACZ DZWONEK BĘDZIESZ POWIADAMIANY O NOWYCH VIDEO-PRZEPISACH KTÓRE UKAZUJĄ SIE
3 RAZY W TYGODNIU
-WTOREK
-CZWARTEK
-SOBOTA
OGLĄDAJ MNIE NA 💻📱📲
▶️INSTAGRAMIE
-MANGIARE U EWKI
▶️-FACEBOOK -CIAO.KUCHNIA EWKI
OGLĄDAJ-https://www.youtube.com/watch?v=Zou6MeqEDRw&feature=youtu.be
ZOBACZ💻 PLAYLISTĘ Z FAJNYMI PRZEPISAMI
SKLADNIKI:
300 g arbuza zamrożonego
3 listki miety
1 limonka
dwie łyżki syropu z cukru
Syrop przygotowujemy 250 g cukru plus 125 ml wody ,to wszystko stawiamy na gazie i mieszając rozpuszamy w wodzie.
Syrop wlewamy gorący do arbuza.
PODOBA CI SIĘ PRZEPIS ZOSTAW LIKE 👍I KOMENTARZ.
DZIĘKUJĘ-GRAZIE!
—————————-
🇮🇪🇮🇪🇮🇪
INGRAEDIENTI
300 g di cocomero surgelato
3 foglie di menta
1 limone
sciroppo di zucchero
PER SCIROPPO-250 g di zucchero +125 ml acqua portiamo a bollire per sciogliere lo zucchero.
Se ti piace questa video ricetta ⬇️
➡️ISCRIVITI AL MIO CANALE MANGIARE U EWKI
➡️SEGUIMI -INSTAGRAM
➡️FACEBOOK-CIAO.KUCHNIA EWKI
VEDI PLAYLIST📱💻📲
LASCI LIKE!👍
LASCI UN COMMENTO!🖨
VIDEO RICETTE ESCONO 3 VOLTE AL SETTIMANA
-MARTEDI
-GIOVEDI
-SABATO
Buon appetito!