Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


Ciao.Sorbet arbuzowy🍧 przygotujesz w 10minut.🇮🇪 Sorbetto di cocomero fai in 10 minuti.
Ingredienti dopo la lingua polacca.

Jesteś na kanale kuchni włoskiej Mangiare u Ewki

mangiare-jeść

SUBSKRYBUJ MÓJ KANAŁ

ZAZNACZ DZWONEK BĘDZIESZ POWIADAMIANY O NOWYCH VIDEO-PRZEPISACH KTÓRE UKAZUJĄ SIE

3 RAZY W TYGODNIU

-WTOREK

-CZWARTEK

-SOBOTA

OGLĄDAJ MNIE NA 💻📱📲

▶️INSTAGRAMIE
-MANGIARE U EWKI

▶️-FACEBOOK -CIAO.KUCHNIA EWKI
OGLĄDAJ-https://www.youtube.com/watch?v=Zou6MeqEDRw&feature=youtu.be

ZOBACZ💻 PLAYLISTĘ Z FAJNYMI PRZEPISAMI

SKLADNIKI:

300 g arbuza zamrożonego

3 listki miety

1 limonka

dwie łyżki syropu z cukru

Syrop przygotowujemy 250 g cukru plus 125 ml wody ,to wszystko stawiamy na gazie i mieszając rozpuszamy w wodzie.
Syrop wlewamy gorący do arbuza.

PODOBA CI SIĘ PRZEPIS ZOSTAW LIKE 👍I KOMENTARZ.

DZIĘKUJĘ-GRAZIE!
—————————-

🇮🇪🇮🇪🇮🇪
INGRAEDIENTI

300 g di cocomero surgelato

3 foglie di menta

1 limone

sciroppo di zucchero

PER SCIROPPO-250 g di zucchero +125 ml acqua portiamo a bollire per sciogliere lo zucchero.

Se ti piace questa video ricetta ⬇️
➡️ISCRIVITI AL MIO CANALE MANGIARE U EWKI

➡️SEGUIMI -INSTAGRAM

➡️FACEBOOK-CIAO.KUCHNIA EWKI

VEDI PLAYLIST📱💻📲

LASCI LIKE!👍
LASCI UN COMMENTO!🖨

VIDEO RICETTE ESCONO 3 VOLTE AL SETTIMANA
-MARTEDI
-GIOVEDI
-SABATO

Buon appetito!

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments