Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


Ciao.Elegancka przekąska włoska w mojej kuchni włoskiej.
🙂Normalnie to we Włoszech carpaccio robi się z surowego wołowego mięsa ,które jest zamrożone ,kroi się na maszynie bardzo cieniutko.
W restauracjach w Rzymie w których przepracowałam 12 lat ,do dziś serwuje się to jako -secondo piatto czyli drugie danie po makaronie.
🙂JESTEŚ W KUCHNI WŁOSKIEJ -Mangiare u Ewki
Mangiare-jeść

💗💗💗W KIOSKACH Z GAZETAMI UKAZAŁA SIĘ GAZETKA 100rad Przepisy i diety na miesiąc styczeń 2020
jestem na okładce z mężem Włochem i moją rodziną a w środku jest artykuł o mnie dlaczego gotuję po włosku są też przepisy na potrawy włoskie.

▶️SUBSKRYBUJ Z 🔔⤵️
https://www.youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw

▶️ZOSTAW LIKE👍

📽📽📽
Filmiki ukazują się :
✡wtorek
✡czwartek
✡sobota
Czasami i częściej.

📲📱🖥INSTAGRAM-Mangiare u Ewki
📲📱🖥FACEBOOK-Ciao.kuchnia ewki

▶️Smaker.pl-mangiare

💗🙂ZAPRASZAM NA FILMIKI NA PLAYLISTA

▶️Dania mięsne

▶️Ciasta na każdą kieszeń

▶️Parzenie kawy w kawiarce

▶️Tiramisù
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGgOQ3Hl9jQA2Dj7bmr6CTdKwtjKO6E3z

▶️Ossobuco

Buon appetito.

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments