Ciao.Elegancka przekąska włoska w mojej kuchni włoskiej.
🙂Normalnie to we Włoszech carpaccio robi się z surowego wołowego mięsa ,które jest zamrożone ,kroi się na maszynie bardzo cieniutko.
W restauracjach w Rzymie w których przepracowałam 12 lat ,do dziś serwuje się to jako -secondo piatto czyli drugie danie po makaronie.
🙂JESTEŚ W KUCHNI WŁOSKIEJ -Mangiare u Ewki
Mangiare-jeść
💗💗💗W KIOSKACH Z GAZETAMI UKAZAŁA SIĘ GAZETKA 100rad Przepisy i diety na miesiąc styczeń 2020
jestem na okładce z mężem Włochem i moją rodziną a w środku jest artykuł o mnie dlaczego gotuję po włosku są też przepisy na potrawy włoskie.
▶️SUBSKRYBUJ Z 🔔⤵️
https://www.youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw
▶️ZOSTAW LIKE👍
📽📽📽
Filmiki ukazują się :
✡wtorek
✡czwartek
✡sobota
Czasami i częściej.
📲📱🖥INSTAGRAM-Mangiare u Ewki
📲📱🖥FACEBOOK-Ciao.kuchnia ewki
▶️Smaker.pl-mangiare
💗🙂ZAPRASZAM NA FILMIKI NA PLAYLISTA
▶️Dania mięsne
▶️Ciasta na każdą kieszeń
▶️Parzenie kawy w kawiarce
▶️Tiramisù
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGgOQ3Hl9jQA2Dj7bmr6CTdKwtjKO6E3z
▶️Ossobuco
Buon appetito.