Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


Ciao.Witaj w kuchni włoskiej.
Bakłażany to nasze ulubione warzywo .
Można je przyrządzać na różne sposoby.Dzisiaj pokażę jak zapiekam bakłażana.

SUBSKRYBUJ☝️
Dzięki Tobie będę się mogła rozwijać.
Grazie mille-dziękuję bardzo❤❤❤❤❤❤
———————-
Składniki:

bakłażan-1

szynka gotowana-200 g

mozzarella- 2 szt

bułka tarta – 1 szklanki

olej-1/2 szklanki

Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni .
Funkcja góra dół na drugiej półce od dołu .BEZ TERMOOBIEGU!
PRZEZ 25 MINUT.
———————-
Jestem na Facebook fan page:Ciao.kuchnia ewki

ZAPRASZAM NA PLAYLISTĘ.

BUON APPETITO!

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments