Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


Składniki:
– 300 g udźca wołowego,
– 1 łyżka oleju do smażenia.
– 150 g pieczarek,
– 3 cebule,
– 4-5 ząbków czosnku,
– 200 ml wody,
– 4 ziarna ziela angielskiego,
– 2-3 liście laurowe,
– 1 łyżeczka musztardy,
– 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego,
– 100 ml sosu pieczeniowego,
– 150 ml śmietanki 30%,
– 2 średnie ogórki kiszone,
– pieprz,
– sól.

Dodatki:
– kwaśna śmietana 18%,
– ziemniaki tłuczone.

Moje social media:
https://www.facebook.com/kochamgotowac
https://www.instagram.com/kochamgotowac

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments