Kochani! Mamy sezon na truskawki, więc koniecznie spróbujcie tego przepisu! Sałatka jest pyszna, wyrazista no i oczywiście smaczna. 🙂
To sałatka z truskawkowym winegretem, burakami, orzechami i prawdziwym parmezanem (możecie też użyć sera koziego albo mozzarelli). Sos winegret jest na bazie oleju rzepakowego, który jest dla mnie oliwą północy. Koniecznie powinniście wprowadzać go do swojej diety!
Winegret jest naprawdę pyszny i zaskakujący, to mieszanka polskich oraz włoskich smaków (koniecznie dodajcie bazylię!)
Polecam i życzę Wam miłego weekendu! Agnieszka Mielczarek – Jedz Inaczej
Odcinek sfinansowano z Funduszu Promocji Roślin Oleistych. Materiał sponsorowany.
Polecam ten artykuł: https://www.pokochajolejrzepakowy.eu/olej-rzepakowy-wlasciwosci-najwazniejszych-kwasow-tluszczowych-oleju-rzepakowego/
ZASUBSKRYBUJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/16Nem8
INSTAGRAM ➡➡➡ @agnieszka_mielczarek_coach