To tygryski lubią najbardziej 😉 z wierzchu chrupiące w środku puszyste, pyszne bułeczki tygrysie. Dowiedz się jak uzyskać ta charakterystyczna “tygrysia” skorke. Bardzo łatwe do zrobienia. Zaskoczycie swoja rodzine.
Jesli przepis Ci sie podobal i masz ochote wesprzec mnie w mojej pracy, zafunduj mi kawe ;): https://www.buymeacoffee.com/PaniM

SUBSKRYBUJ JESLI JESTES NOWYM WIDZEM ABY BYC NA BIEZACO. NACISNIJ NA DZWONEK ABY DOSTAWAC POWIADOMIENIA O NOWYCH FILMACH.
BEDZIE MI TEZ MILO JESLI DOLACZYSZ DO MNIE NA :
?CDA: https://www.cda.pl/PaniM/vfilm
?WORDPRESS.COM : https://panim-kuchniasmakowita.com/
?facebook: https://www.facebook.com/PaniM38
?instagram: https://www.instagram.com/panim03
?twitter: https://twitter.com/monikafairbair1
?Wspolpraca i kontakt: monika_8@hotmail.com

Dziekuje za lapki w góre, udostepnianie, komentarze pod filmem oraz subskrybowanie.
Pomagacie mi w ten sposob rozwijac kanal. Wszystkie komentarze
czytam, ale niestety z braku czasu nie jestem w stanie na wszystkie odpisac. Pozdrawiam
Muzyka: “Royalty Free Music from Bensound”

SKLADNIKI:
Bulki:
4 szklanki / 500 g maki
1 szklanka letniego mleka (szklanka 250 ml )
1/4 szklanki letniej wody
7 g suchych drożdży
2 łyżki cukru
1 łyżeczka soli
2 łyżki masła
Pasta do posmarowania bulek:
1 łyżeczka suchych drożdży / 3 g
1 czubata łyżeczka brązowego cukru
około 1/4 szklanki letniej wody
1 lyzka oleju roślinnego
1 lyzka oleju sezamowego
75 g ryzowej maki
1 łyżeczka soli
Piec w 190 st. C 20 – 35 minut

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments