Chleb, który zrobisz w 5 minut, bez wyrabiania i wyrastania, bez drożdży. Aromatyczny i pełen smaku. Świetnie będzie smakował ze smalcem i kiszonym ogórkiem. Idealny do piwa.
Jesli przepis Ci sie podobal i masz ochote wesprzec mnie w mojej pracy, zafunduj mi kawe ;): https://www.buymeacoffee.com/PaniM

Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


SUBSKRYBUJ JESLI JESTES NOWYM WIDZEM ABY BYC NA BIEZACO. NACISNIJ NA DZWONEK ABY DOSTAWAC POWIADOMIENIA O NOWYCH FILMACH.
BEDZIE MI TEZ MILO JESLI DOLACZYSZ DO MNIE NA :
?CDA: https://www.cda.pl/PaniM/vfilm
?WORDPRESS.COM : https://panim-kuchniasmakowita.com/
?facebook: https://www.facebook.com/PaniM38
?instagram: https://www.instagram.com/panim03
?twitter: https://twitter.com/monikafairbair1
?Wspolpraca i kontakt: monika_8@hotmail.com

Dziekuje za lapki w góre, udostepnianie, komentarze pod filmem oraz subskrybowanie.
Pomagacie mi w ten sposob rozwijac kanal. Wszystkie komentarze
czytam, ale niestety z braku czasu nie jestem w stanie na wszystkie odpisac. Pozdrawiam
Muzyka: „Royalty Free Music from Bensound”
SKLADNIKI:
500 g maki pszennej typ 550
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka soli
3 łyżki miodu
350 ml piwa np.: IPA
60 g masła
1 -2 łyżki suszonego rozmarynu

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments