Te bułeczki z polędwicy wieprzowej i boczku podbiły miliony gospodyń domowych!
Składniki:
polędwica wieprzowa – 800 g
boczek – 300 g
na sos:
olej 15 ml
czosnek – 3 ząbki
pomidorki koktajlowe – 120 g
sól – 15 g
pieprz czarny – 8 g
koncentrat pomidorowy – 40 g
ketchup – 15 g
słodkiej śmietanki do gotowania – 500 ml
bułki tartej – 40 g
masła – 30 g
Wielkość blachy 22 X 32 cm
W PIEKARNIKU 170°C/30 minut
gotowany makaron penne – 100 g
gotowanych brokułów – 120 g
Jeśli chcesz zapoznać się z innymi filmikami z przepisami, patrz:
Youtube: https://www.youtube.com/c/Smacznytv
Facebook: https://www.facebook.com/Smaczny.tv/
Instagram: https://www.instagram.com/smacznytv/