5 MINUT Ciasto na Nowy Rok 2024! Ciasto o którym wszyscy mówią!
Napisy są dostępne we wszystkich językach. 💡 MOŻESZ WŁĄCZYĆ NAPISY, klikając tekst [cc] w prawym górnym rogu i trzy kropki w prawym górnym rogu filmu, a następnie klikając PRZETŁUMACZ.
Powiedz mi, z jakiego miasta i kraju mnie obserwujesz.
Wkrótce wrzucę kolejny film, nie zapomnij wrócić i zasubskrybować mój kanał.
Przyjrzyj się temu uważnie, aby nie przegapić szczegółów.
WSPIERAJ KANAŁ https://www.youtube.com/@mangiareuewki/membership
POLECAM KANAŁY
💓
GOTUJ i JEŚĆ
https://www.youtube.com/@cookandeat358/featured
💓
SMAKI BEZ MIĘSA
https://www.youtube.com/channel/UC5IXvHWtkTWPTCcLNhFIsbQ
💓
Piękne Włochy – Przepisy
https://www.youtube.com/channel/UCU7-w9PEYV2n5loM_fsMu3w
Sylwia K_Podróże
https://youtube.com/@SylwiaK?si=LIscdNxxiBBXTwcK
🌺
Przepis z kanału koleżanki -Monika Prezentuje
https://youtube.com/channel/UCSPJO-LNvlGbhezfOgkCAug
🌺Z jakiego miasta mnie oglądasz? Napisz w komentarzu.
Składniki
Na ciasto
3 szklanki mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
3 łyżki cukru
250 g masła lub margaryny
szczypta soli
5 żòłtek
Na ser
1 kg sera z wiaderka
70 g miękkiego masła
0.5 szklanki cukru
2 jajka
budyń waniliowy (40g)
Na bezę
5 białek
szczypta soli
3/4 szklanki cukru
budyń śmietankowy (38 g)
puszka brzoskwiń 480 g
FORMA 31×22
Pieczemy w nagrzanym piekarniku 170 stopni C funkcja góra, dół przez 65 minut.
Po upieczeniu pozostawiamy w uchylonym piekarniku na 20 minut.
🔴➡️Uwaga każdy piekarnik inaczej piecze.
Jeśli przepis przypadł Ci do gustu, polub go i napisz w komentarzu.
Cieszyć się! 💖
Gotuj z miłością!💖
💓
Cieszyć się! Pokój i pomyślność dla Was i Waszych rodzin!
Dziękuję za uwagę!💖
Polecam przygotować ten pyszny przepis.
Spodoba się całej rodzinie.
Cieszyć się! Pokój i pomyślność dla Was i Waszych rodzin!
Dziękuję za uwagę!💖
Subskrybuj kanał, uderz w dzwonek🔔 aby nie przegapić nowego filmu z szybkimi i smacznymi przepisami.
Subskrybuj ulubione przepisy
https://youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw
#asmr #przepis #nowyrok #2024