Wyśmienity gulasz wołowy ,dobrze się komponuje z ryżem lub makaronem.
Składniki
800 g mięsa wołowego na gulasz
1 cebula
100 ml białego wytrawnego wina
garść rodzynek
sok z 1/2 cytryny
1/2, łyżeczki imbiru w proszku
3 łyżki mąki
4 łyżki oleju
1/2litra wywaru warzywnego
sòl, pieprz ,pęczek pietruszki
➡️Subskrybuj z 🔔
https://www.youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw
ZOSTAW LIKE 👍
❤🙂Kuchnię włoskiej ktòrą poznałam pracując kilkanaście lat w restauracjach w samym centrum Rzymu.
❤🙂Teraz gotuję dla męża Włocha i dla Ciebie.
❤❤❤Zapraszam na reportaż o mnie.
Link⬇️
https://radioszczecin.pl/395,2685,ewka-sotto-la-stella-fortunata-reportaz-pauliny-
BUON APPETITO!
Muzyka: Green Leaves
Muzyk: music by audionautix.com
Licencja: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode