Cześć! Dzisiaj odcinek o tym, jak zdrowo grillować, bo grillowanie wcale nie musi być niezdrowe! Opowiadam, jakie są najważniejsze zasady dobrego grillowania, a czego powinnyście unikać. A do tego leci dla Was przepis na pyszne kotleciki czy też warzywne burgery, z dużą porcją warzyw. Są pyszne, polecam!
Dajcie znać, co Wy lubcie przygotowywać na grillowe spotkania!
Pozdrawiam, Hania Stolińska / OdżywiONA
ZASUBSKRYBUJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/16Nem8
Mój Instagram @drhannastolinska
Składniki:
kasza jaglana – 180 g (1 szklanka)
świeży szpinak – 200 g (8 garści)
bób / groszek mrożony – 200 g
zmielone pestki dyni – 20 g
czosnek – 2 ząbki
posiekany koperek, ok 1 łyżki
sól/pieprz