Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


Ciao. Makaron domowy zrobiony z mąki krupczatki i mąki typu 550 jest elastyczny i smaczny idealny do domowych sosów.

▶️SUBSKRYBUJ
https://www.youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw

💕💕💕DZIĘKI ZA SUBA I KCIUKA W GÓRĘ😘😍😘

📣📣📣
MĄKA KRUPCZATKA NADAJE SIĘ NIE TYLKO DO ROBIENIA KRUCHYCH CIAST ,ALE JEST IDEALNA W POŁĄCZENIU Z INNA MĄKĄ DO ROBIENIA MAKARONÓW I KLUSEK.

❤🇮🇪JESTEŚ W KUCHNI WŁOSKIEJ,KUCHNIĘ WŁOSKĄ POZNAŁAM PRACUJĄC KILKANAŚCIE LAT 🍝🍕🍜 W RESTAURACJACH W SAMYM CENTRUM RZYMU.
🤸‍♀️🤾‍♀️😀A DZISIAJ CHCĘ SIĘ Z TOBĄ PODZIELIĆ MOIM DOŚWIADCZENIEM I WIEDZĄ.
😍😎🍝KAŻDEGO DNIA GOTUJĘ MAKARONY DLA MĘŻA WŁOCHA.

🔽🔽🔽
Składniki

150 g mąki typu 550

150 g mąki krupcatki

3 jajka ,szczypta soli i jedna
łyżeczka oleju.
📣
PAMIĘTAJMY RELACJA JAJEK DO MĄKI
⚠️
100 G MĄKI- 1 JAJKO

▶️ZAZNACZ DZWONEK🔔

▶️ZOSTAW LIKE!👍

🖨ZOSTAW KOMENTARZ

📽📽📽FILMIKI 3 RAZY W TYGODNIU

📲📱🖥INSTAGRAM -MANGIARE U EWKI

▶️FACEBOOK-CIAO.KUCHNIA EWKI

ZOBACZ PLAYLISTĘ

📲CIASTA ,CIASTECZKA

BUON APPETITO!
#makaronjajeczny#makarondomowy#makaron#mangiareuewki

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments