Ciao. Makaron domowy zrobiony z mąki krupczatki i mąki typu 550 jest elastyczny i smaczny idealny do domowych sosów.
▶️SUBSKRYBUJ
https://www.youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw
💕💕💕DZIĘKI ZA SUBA I KCIUKA W GÓRĘ😘😍😘
📣📣📣
MĄKA KRUPCZATKA NADAJE SIĘ NIE TYLKO DO ROBIENIA KRUCHYCH CIAST ,ALE JEST IDEALNA W POŁĄCZENIU Z INNA MĄKĄ DO ROBIENIA MAKARONÓW I KLUSEK.
❤🇮🇪JESTEŚ W KUCHNI WŁOSKIEJ,KUCHNIĘ WŁOSKĄ POZNAŁAM PRACUJĄC KILKANAŚCIE LAT 🍝🍕🍜 W RESTAURACJACH W SAMYM CENTRUM RZYMU.
🤸♀️🤾♀️😀A DZISIAJ CHCĘ SIĘ Z TOBĄ PODZIELIĆ MOIM DOŚWIADCZENIEM I WIEDZĄ.
😍😎🍝KAŻDEGO DNIA GOTUJĘ MAKARONY DLA MĘŻA WŁOCHA.
🔽🔽🔽
Składniki
150 g mąki typu 550
150 g mąki krupcatki
3 jajka ,szczypta soli i jedna
łyżeczka oleju.
📣
PAMIĘTAJMY RELACJA JAJEK DO MĄKI
⚠️
100 G MĄKI- 1 JAJKO
▶️ZAZNACZ DZWONEK🔔
▶️ZOSTAW LIKE!👍
🖨ZOSTAW KOMENTARZ
📽📽📽FILMIKI 3 RAZY W TYGODNIU
📲📱🖥INSTAGRAM -MANGIARE U EWKI
▶️FACEBOOK-CIAO.KUCHNIA EWKI
ZOBACZ PLAYLISTĘ
📲CIASTA ,CIASTECZKA
BUON APPETITO!
#makaronjajeczny#makarondomowy#makaron#mangiareuewki