✔ Subskrybuj ✔ Udostępnij ✔ Skomentuj ✔ Zostaw lajka
#babkatwarogowa #babkaserowa #babkawielkanocna
Składniki:
(szklanka 250 ml, keksówka 30×12 cm)
Twaróg 250 g półtłusty
Jajka 4
Cukier szklanka
Mąka pszenna 2 szklanki
Masło kostka 200 g
Skórka otarta z cytryny łyżeczka
Proszek do pieczenia 2 łyżeczki
PRZEPIS: https://www.kulinarneprzygody.com/post/pyszna-babka-serowa-1
Facebook: https://www.facebook.com/KulinarneePrzygody/
Instagram: https://www.instagram.com/kulinarneprzygody_/
https://www.kulinarneprzygody.com/
Blog: https://kulinarneeprzygody.blogspot.com/
Pinterest https://pl.pinterest.com/mnawrolska/kulinarne-przygody/
English: https://youtu.be/xhmpznh5J7E