Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


ZAPIEKANY SCHAB W RĘKAWIE,SOCZYSTY I PYSZNY
#mangiaresurówkiisałatki #viaggiozewą#ricetteveloci#włoskizdrowystylżycia#recetasdeeva#fourpawsandme#beautifulitalyshorts
POLECANE KANALY
@viaggiozewa9316
@woskizdrowystylzycia2856
@sodkismakpasji8153
@beautifulitalyshorts-video3082
@surowkiisaatki915
@recetasdeeva9778
@MonikaPrezentuje
@SylwiaK
@hiszpaniaodkuchni
@lifeisgorgeous547

Proszę aktywować funkcję napisów w swoim języku. Dziękuję Ci.
Wżyciu nie jadłam ,tak pysznego mięsa! Soczysty i pyszny schab!
Ten przepis stal się naszym ulubionym.Schab po unieczeniu jest soczysty i miękki, znika w mgnieniu oka z talerzy. Cała rodzina chce ,bym gotowała codziennie. Zajrzyj do przepisu jak można zrobić to pyszne danie z mięsa, którym podbijesz serca domowników. Koniecznie napisz do mnie-podoba Ci się ten przepis?
Pysznie!

⤵️⤵️⤵️

Składniki
1 kg schabu bez kości
cała przyprawa do marynowania mięsa(twoja ulubiona)
oto skład marynaty
czosnek 3 ząbki
oregano suszone 1 łyżka
tymianek suszony 1 łyżka
majeranek suszony 1 lyżka
papryka słodka 1 łyżka
sól 1 łyżeczka
pieprz czarny mielony 1 łyżeczka

4 łyżki oleju
Odstawiamy do lodòwki na 12 godzin.
Schab pieczemy w rękawie kuchennym lub w naczyniu żaroodpornym przykrytym.

PIECZEMY W NAGRZANYM PIEKARNIKU DO 180 STOPNI CELCJUSZA FUNKCJA GÒRA,DÓŁ PRZEZ 1 GODZINĘ.
⚠️Na każde 1kg mięsa 1 godzina pieczenia.Moi przyjaciele, jeśli podoba Wam się ten film,możecie pomóc w rozwoju kanału:

Oceń film👍-Będę bardzo szczęśliwy i pomoże to w rozwoju kanału.

NAPISZ KOMENTARZ lub zadaj mi pytanie dotyczące przepisu.Chętnie Ci odpowiem.

📢Możesz także udostępnić ten film znajomym w sieciach społecznościowych, aby poinformować ich, jakie danie chcesz ugotować.

Subskrybuj kanał, uderz w dzwonek, aby nie przegapić nowego filmu z szybkimi i smacznymi przepisami.
Dziękuję za uwagę!

Subskrybuj ulubione przepisy
https://youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw
#schab#przepisy#smacznie#mięso#mangiareuewki

—————————————————

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments