Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


Zrobisz to ciasto KAŻDEGO DNIA! niesamowicie pyszne. szybki przepis.
#rabarbar#wilgotne#mangiareuewki
Włącz napisy w swoim języku. Dziękuje ci.
Wilgotne i puszyste ciasto rabarbarowe.
Forma o rozmiarach 24 ×40
⬇️⬇️⬇️
Składniki
4 jajka
200 g cukru
1 cukier waniliowy
130 ml oleju
300 g mąki tortowej
2 łyżeczki proszku do pieczenia
4 laski rabarbaru(nie obieramy)
200 g mrożonych malin (ja dodałam bo mąż nie lubi rabarbaru)Jeśli będziesz robić z rabarbarem użyj około 500 g rabarbaru.

➡️Na kruszonkę
100 g masła
150 cukru
150 g mąki

🔻➡️Pieczemy w nagrzanym piekarniku funkcja gòra dòł 180 °C na środkowej półce przez 45 minut, po 35 minutach przykryć papierem do pieczenia.

Moje kanały
Viaggio z Ewą
https://youtube.com/channel/UC5kPp91VxoL70lZpaI8te8w

Włoskie Zdrowy Styl Życia

https://youtube.com/channel/UC7GlXA75cBJa8gJjAw48nZg

Recetas de Eva

https://youtube.com/channel/UCwyJ-YuK6LOE6fT6sn2rGIw

Moi przyjaciele, jeśli podoba Wam się ten film, możecie pomóc w rozwoju kanału:

Oceń film👍- Będę bardzo szczęśliwy i pomoże to w rozwoju kanału.

NAPISZ KOMENTARZ lub zadaj mi pytanie dotyczące przepisu. Chętnie Ci odpowiem.

📢Możesz także udostępnić ten film znajomym w sieciach społecznościowych, aby poinformować ich, jakie danie chcesz ugotować.

Subskrybuj kanał, uderz w dzwonek, aby nie przegapić nowego filmu z szybkimi i smacznymi przepisami.
Dziękuję za uwagę!

Subskrybuj ulubione przepisy
https://youtube.com/channel/UC36QiqZCWUC490i7BSENnLw
#przepisy#mangiareuewki
Moi przyjaciele, jeśli podoba Wam się ten film, możecie pomóc w rozwoju kanału:

Oceń film👍- Będę bardzo szczęśliwy i pomoże to w rozwoju kanału.

NAPISZ KOMENTARZ lub zadaj mi pytanie dotyczące przepisu. Chętnie Ci odpowiem.

📢Możesz także udostępnić ten film znajomym w sieciach społecznościowych, aby poinformować ich, jakie danie chcesz ugotować.

Subskrybuj kanał, uderz w dzwonek, aby nie przegapić nowego filmu z szybkimi i smacznymi przepisami.
Dziękuję za uwagę!

Muzyka: Mangoe
Muzyk: Jeff Kaale

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments