Cześć! Polub Smacznyblog na Facebook , wielkie dziękI!


Szczegóły ⤵️

🍂dynie piekę ok. 30 min w 180 st. potem blenduję – będzie super do sosów, deserów (np. boskiej carbonary dyniowej), robie z niej też ekspresowy dzem dyniowy z chia*

TIP: jeśli nie zjesz całej możesz część zamrozić na potem

🍂piekę razem tofu wędzone w plastrach z oliwą i czosnkiem granulowanym (ok. 15 min – wyciągam wcześniej)

🍂gotuję kaszę gryczaną (w lodówce mozna przechowywać do 3 dni lub w zamrażarce kilka tygodni)

🍂robię wegański boski strogonow* i zamykam go na ciepło

🍂robie ciecierzycowo-pomidorową pastę z majonezem – looove*

* przepisy są z mojego ukochanego jesienno-zimowego jadłospisu DIY taniego

💛Wszystkie jesienne jadłospisy są do czwartku do -30% tanej!💛

Pomogą zatroszczyć się o siebie, jedząc komfortowe przytulające jedzonko, które doda sił i które zrobisz szybko i niedrogo!

https://healthyomnomnom.pl/kategoria-produktu/jesien/

marka wlasna

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments